TR

Neden Diyanet Vakfı Cenaze Fonu?

DTIS Begravelses Fond er med sine 32.00 medlemmer den største muslimske hjælpe organisation i Danmark indenfor dette område. Begravelsesfonden blev etableret i 1985 og udfører begravelsertjenester med tillid med 35 års erfaring.

På denne dag, hvor afdødes pårørende har mest behov for moralsk støtte, støder man udover de praktiske og officielle procedurer også på begravelsesudgifter på omkring 35.000 kr- 40.000 kr, der dækker for forsendelsesudgifter til afdødes hjemby eller begravelse i Danmark. I henhold til fondens medlemsskabsvilkår og bestemmelser står fonden for samtlige praktiske arbejde, henvendelse til relevante myndigheder og dækker alle omkostninger, der indebærer i en begravelsesproces og indtil leveringen til begravelsesadressen i deres hjemland, for de medlemmer der har et medlemskab, og er registreret i fonden, og som er afgået ved døden.

Der opkræves årligt ca. 150 kr i bidragsydelse for hvert medlem, der er registreret i begravelsesfonden, I tilfælde af at en medlem dør, betales begravelsesudgifterne fra hjælpepuljen bestående af medlemmernes indbetaling af bidragydelser.

For at vores medlemmer, som er dybt kede af at have mistet deres nærmeste, kan komme igennem denne proces uden problemer, løser vi alle de problemer, der kan opstå i begravelsesarbejdet, og sikrer os, at processen er afsluttet. Vores vigtigste mål er at de mindste detaljer fra dødsøjeblikket finder sted til gravning af den afdøde er gennemført, er udført med omhyggelighed.