TR

Biz Kimiz?

Som Dansk Tyrkisk Religiøs Fond har vi arbejdet non-stop i 35 år for at yde religiøse tjenester til vores samfund, der bor i dette land. I tjenesteeventyret, der startede med 1 moské i København i 1985, er vi i dag nået op på 30 moskeer. Vi er det største islamiske trossamfund i Danmark med i alt 10 tusinde medlemmer i disse moskeer. Ud over religiøse tjenester, mosketjenester, korankurser, religiøse publikationer, sociale og kulturelle aktiviteter, er en af ​​de vigtigste tjenester, som vores fond tilbyder, utvivlsomt begravelsestjenester.

Måsker er erindingerne om vanskeligheden ved at tage sig af begravelserne stadig frisk i de tider da man kom til Danmark midlertidigt, og da der ikke var familier heroppe endnu. Begravelsesfonden blev stiftet i 1985, og vi valgte at institutionalisere solidariteten mellem os, med det årsag, at en afdød muslims begravelse ikke skulle være efterladt og herreløs. Med mere en vores 32.000 medlemmers solidaritet er vores mål i dag at opfylde vores sidste pligt over for dem, der er gået bort. Denne fond er et meget værdifuldt eksempel på samarbejde. Hvis vi tænker over det, koster begravelsen af ​​en begravelse i dag mindst 29.000 kr. (ekskl. administrative omkostninger). Det er næsten umuligt for en person at finde dette beløb for at dække deres andel af udgifterne. I forlængelse af dette bør hver af os se denne fond som en solidaritetsbevægelse, hvor vi hjælper en borger i smertens dag, og hvor vi er sikre på, at vores brødre vil være med os i vores svære tid.

Vores primære mål er at øge vores servicekvalitet ved at udvide vores servicenetværk med den styrke og energi, vi får fra jeres tillid og støtte.

Gennem tiden har der været en del ændringer i fondens retningslinjer og vilkår.. Den er nu fornyet i lyset af den aktuelle udvikling, og vi har foretaget nogle ændringer i de nye medlemsvilkår og – bestemmelser til fordel for vores medlemmer. Fondens nye medlemsvilkår og bestemmelser er til at finde på  Dansk Tyrkisk Islamisk Stfitelse

Ud over alle disse vil vi gerne slå fast, at vi prioriterer gennemsigtighed, bæredygtighed og ansvarlighed i vores arbejde netop for at bevare tilliden til jer. Fra nu af vil der være en rapport tilgængelig, der til enhver tid kan tilgås med den mest opdaterede oplysninger i det nye begravelsesfondsmedlemssystem. Et andet spørgsmål, som vi vil belyse her, er vedrørende de indestående bidrage. Fondens hidtil midler; opbevares som risikodeling (uforudset stigning i antallet af begravelser) og der planlægges, at det skal bruges til vurdering af udvikling af begravelsestjenester som muslimsk gravsted, vaskehuse af afdøde, når det bliver relevant.

Ved denne lejlighed ønsker vi Allahs nåde over vores afdøde medlemmer. Vi kondolerer og ønsker sabir (tålmodighed) til deres pårørende.

VI STÅR KLAR 24 TIMER I DØGNET!

"Begravelsesfonden" blev oprettet med det formål at yde økonomisk og moralsk støtte til alle vores muslimske borgere, der bor i Danmark. Vi stræber efter at være der for vores landsmænd, der bor i udlandet i deres svære tider og dele deres problemer.

Som Fonden påtager vi os alle officielle og religiøse procedurer i begravelsestransporten af ​​vores afdøde medlemmer, samt sørger for transporten af ​​liget til Tyrkiet. Udover at sørge for de offentlige og religiøse procedurer, sørger fonden derudover også for transport af den afdøde til Tyrkiet. Derudover støtter vi vores medlemmers pårørende i deres smertefulde dage ved at udlevere flybilletter til den ledsagende person, der skal rejse med kisten.